קצת מזה וקצת מזה

כנאפה שפירא

אסף אלקבץ

תכירו את דנה שפיראחיפאית חוזרת,מלאה בחלומות ועובדת בהגשמתן.

באיזה מטבח את הכי אוהבת לגעת?

אני הכי הכי אוהבת בעולם את מטבח ה"קצת מזה וקצת מזה"

בלי חוקים וכללים..פשוט לבשל מבפנים את כל מה שרק עולה.

ב 2013 כשפתחה את חומוס רייצ’ל שהיה להצלחה מסחררת. היא לא ידעה לחתוך מלפפון והייתה תלוייה בידיים עובדות של כל מיני טבחים שהיו מנהלים אותה לפי השגעונות שלהם. עד שלא הייתה לה ברירה והיא פשוט מצאה את עצמה מעבירה סרוויסים שלמים בתוך המטבח במקביל לשירות וניהול המקום

התשוקה שלי לאכול זה כמו..

שאתם הולכים ברחוב באיזה יום כזה בנאלי ורגיל..ופתאוםםםם רואים איזו בחורה מדוייקת שגורמת לכם להרגיש לא בנוח להסתכל מרוב היופי שלה עד כדי כך שזה מחסיר פעימה

אז זה מה שקורה לי כשאני רואה שערות קדאיף,סכיןדג.

הקורונה השפיע עליך?

האמת אם נדבר גלויות..

הקורונה גרמה לי להבין עד כמה התגובה שלי,היצירתיות וה"יאאאללללהשלי יודעים להתחבר יופי יופי במצבי חירום.

יש לך איזה דמות שנותנת לך השראה בעולם האוכל?

סבתא שלי ז"ל כפרה עליה!

המודל לאוכל של "קצת מזה וקצת מזהרק במקרה שלה זה תמיד היה 100/100.

הייתה לה יד,גישה ותשוקה לאוכל מלוות בקנאות ושטלתנות למטבח שלה.

טיפ לאנשי המקצוע והקוראים שלנו מהשרוול הצבעוני שלך?

״במילים פשוטות..גרוש לבן ליום שחור.

לצערי המדינה שלנו זה מנגנון אינטרסנט נוראי.

כשאתה מרוויחלוקחים לך.

כשאתה חסר כלזורקים אותך.

בגלל זה תמיד להיות בעשייה ולהיות 10 צעדים קדימהלשמור על היצירתיות ולא לפחד להעז ולנסות.

ה"לאכבר קיים,מקסימום יהפוך ל"כן".

תני לנו את המנה ששווה להגיע בשבילה לכנאפה שפירא.

המנה שמעיפה לי את הסכך וטרם הכנסתי אותה באופן רישמי למקום היא:

סביצ'ה טרי,פירותי,חרפרף על מצע של שערות קדאיף,נגיעות לאבנה וקרם יוגורט שלמטה מסתתרת לה ביצה שרק מחכה שנפוצץ אותה!

ממוצע סועד: 50₪

פעילות כל ימות השבוע משעה 10:00-23:00

שיתוף

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

עוד כתבות

חדשות

רכבל המפרץ בהרצה

היום (ראשון) בבוקר החלה ההרצה לנסיעות נסיון של הרכבל מהמפרץ לכיוון הטכניון והאוניברסיטה. תוואי הרכבל באורך של כ- 4.4 ק"מ משתרע בין תחנות הקצה שבמפרץ