מכבי נתניה: הברזילאי אלכסנדר פאסארו המועמד המוביל לתפקיד מנכ״ל
פאסארו, המקורב לבעלים רוס קסטין, צפוי להחליף את המנכ״ל גיל לב, ומינויו עשוי לקבל אישור רשמי בימים הקרובים.

בקצרה
- אלכסנדר פאסארו הברזילאי הוא המועמד המוביל לתפקיד מנכ״ל מכבי נתניה
- הוא מקורב לבעלים רוס קסטין וצפוי להחליף את המנכ״ל גיל לב
- אין עדיין אישור רשמי, והמינוי צפוי להיות מאושר בימים הקרובים
- לאחר המינוי תתקיים תקופת חפיפה, ובסיומה לב יעזוב את המועדון
מכבי נתניה בדרך לשינוי בהנהלת המועדון. היום (יום רביעי, 04.11.2026) נודע כי הברזילאי אלכסנדר פאסארו הוא המועמד המוביל לתפקיד מנכ״ל המועדון, במקומו של המנכ״ל הנוכחי גיל לב. בשלב זה אין אישור רשמי למינוי מהמועדון או מהבעלים רוס קסטין.
פאסארו מקורב לקסטין. מינויו צפוי לקבל אישור רשמי בימים הקרובים, והוא צפוי להגיע לישראל בקרוב. לאחר מכן הוא יעבור תקופת חפיפה עם לב, שיעזוב את המועדון בסיומה.
עוד בנושאמכבי חיפה נוטה לא לשלב את סדריק דון במשחק מול מכבי נתניה בשבתלב הודיע לפני כחודשיים וחצי שהחליט לסיים את תפקידו, אחרי שנים רבות כמנכ״ל מכבי נתניה. מאז חיפש קסטין מנכ״ל מחוץ לישראל ובדק כמה אנשים מתחום ניהול הכדורגל ברחבי העולם, עד שפאסארו הפך למועמד המוביל.
קרדיט: וואלה ספורט
עדכונים
-
פאסארו בן 36, מנהל כדורגל ועורך דין בהכשרתו, ומילא תפקידים בסאו פאולו ובוואסקו דה גאמה. מ-2023 הוא פועל ברשת Alliance Global Partners, המקדמת שיתוף פעולה בין מועדוני כדורגל, ובתחילת דרכו של קסטין במכבי נתניה שימש לו יועץ כדורגל. כפי שפורסם לראשונה בספורט1.
רקע
רוצים לדעת ראשונים? כל הידיעות של נתניה והשרון מגיעות לערוץ הטלגרם שלנו ברגע שהן עולות.
להצטרפות לערוץ


