נתניה ניצחה 4:1 בעונה שעברהמתעדכן

מאמן מכבי חיפה לפני המשחק מול נתניה: "על כל חצי טעות אנחנו נענשים"

ברק בכר הגדיר את המהירות והמעברים כצד החזק של מכבי נתניה, ואמר שקבוצתו צריכה להגיע הרבה יותר מוכנה.

מערכת חדשות נתניה והשרון פורסם · עודכן · 1 דק׳ קריאה
כדורגל
כדורגלצילום אילוסטרציה. צילום: Guillaume Baviere from Uppsala, Sweden, ויקישיתוף, CC BY-SA 2.0

בקצרה

  • מכבי חיפה תארח את מכבי נתניה בשבת (07.11) ב-17:30 בליגת העל
  • חיפה מגיעה אחרי שני הפסדים רצופים, להפועל תל אביב ולהפועל באר שבע
  • בכר: "על כל חצי טעות אנחנו נענשים", הקבוצה צריכה להיות מהודקת יותר
  • בכר תיאר את המהירות והמעברים כצד החזק של נתניה, שניצחה 4:1 בעונה שעברה

מאמן מכבי חיפה, ברק בכר, אמר היום (חמישי, 05.11) בבוקר במסיבת עיתונאים לקראת המשחק מול מכבי נתניה, שקבוצתו חייבת להיות מהודקת יותר בהגנה. מכבי חיפה תארח את מכבי נתניה בשבת (07.11) ב-17:30, במסגרת המחזור הקרוב בליגת העל.

חיפה מגיעה למשחק אחרי שני הפסדים רצופים, להפועל תל אביב ולהפועל באר שבע. בכר אמר שההפסדים האלה הרחיקו את הקבוצה מהמקום הראשון. לדבריו, כשהוא מנתח את המשחקים הוא רואה הרבה דברים טובים, "ואני יודע שזה נשמע כאילו אני מנותק". הוא הוסיף שמצד שני ברור שהוא מאוכזב, ושצריך להבין מה לשפר.

עוד בנושארוני לוי לשחקני מכבי נתניה: לא אקבל עוד עימותים עם הקהל

על ההפסד להפועל תל אביב אמר בכר שקבוצתו שלטה במשחק כמעט 90 דקות, ושגם במחצית הראשונה, שהייתה שקולה יותר, השערים נספגו משני מצבים שלא בטוח שהיו מגיעים למסגרת. "לא היינו שווים שתי ספיגות וזה מאוד מתסכל", אמר. בהתקפה, לדבריו, הקבוצה מייצרת מצבים וכובשת, וצריכה להמשיך באותה דרך.

בכר התייחס גם לשינויים הרבים בקו האחורי. הוא ציין שחלק מהשינויים נובעים מפציעות ומהרחקות, בעיקר בעמדת המגן השמאלי, אבל אמר שזה לא צריך לשמש תירוץ, ושאת הקבוצה צריך למדוד כיחידה אחת בהתקפה ובהגנה.

לקראת המפגש עם נתניה הזכיר בכר את העונה שעברה, אז הגיעה חיפה לנתניה אחרי ניצחון 1:4 על מכבי תל אביב, והפסידה 4:1 בגלל המעברים. הוא תיאר את המהירות ואת משחק המעברים של נתניה כצד החזק שלה, ואולי החזק ביותר בליגה. לדבריו, האתגר הוא לשחק התקפי ובאותו זמן לא להיחשף למעברים, והקבוצה תיערך לכך בהתאם.

בכר נשאל גם על הדלפת ההרכב לפני משחקים. הוא אמר שזה מבאס, אבל שאין לקבוצה שליטה על כך, ושהוא לא ישנה את התכנים באימונים בגלל הדלפות.

קרדיט: ONE

עדכונים

  1. בכר הוסיף כי המשחק בשבת קריטי מבחינת חיפה, משום שהפסד שלישי ברציפות הוא לדבריו "יותר מדי" למועדון, במיוחד לפני הפגרה. הוא אמר שהוא מרגיש מגמה חיובית ושיפור, ושהקבוצה רוצה לצאת מהמשחק עם ניצחון. עוד הסביר שמול הפועל תל אביב, שלדבריו מחזיקה בהגנה הטובה בליגה, חיפה הגיעה לפחות מצבים במחצית הראשונה. המשחק ישודר בספורט 4. כפי שפורסם לראשונה בוואלה ספורט.

רקע

רוצים לדעת ראשונים? כל הידיעות של נתניה והשרון מגיעות לערוץ הטלגרם שלנו ברגע שהן עולות.

להצטרפות לערוץ
מצאתם טעות בכתבה? יש לכם מידע נוסף?דווחו על טעות · שלחו ידיעה

עוד מספורט